روستا

به دليل زياد بودن مطالب وبلاگ علاقه مندان براي ديدن مطالب مرتبط به روستا لطفا به موضوعات وب مراجعه كنيد

برف پاييزي تروجن

 (ادامه تصاوير را در ادامه مطلب ببينيد)

 

ادامه نوشته

عجايب هفت گانه ايران

ایرانی‌ها هنر و خلاقیت خود را با معماری تلفیق کردند و در طول سالیان دراز، بناهایی را ساختند که امروز از آن‌ها به عنوان شگفتی‌های معماری دنیا یاد می‌شود.

مروزه معماری را یک هنر اجتماعی می‌دانند. در اصول معماری، اجتماعی بودن و سازش بنا با محیط و اجتماع اهمیت زیادی دارد. معماران ایرانی بناهایی را طراحی کردند که پس از گذشت صدها سال، همچنان شگفتی و زیبایی خود را حفظ کرده‌اند و طراوت و تازگی ابتدای ساخت خود را از دست نداده‌اند. شاید به همین دلیل است که دیدن چندباره یک بنای زیبا برای ما خسته‌کننده نیست.

سابقه معماری ایران را مربوط به هزاره هفتم قبل از میلاد می‌دانند. از همان دوران معماران ایرانی ویژگی‌هایی را در طرح‌های خود به کار گرفتند که معماری ایران را شناسنامه‌دار کرد و ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فردی به آن بخشید. محاسبات دقیق، فرم درست پوشش، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان، ایوان‌های رفیع، ستون‌های بلند و بالاخره تزئینات گوناگون بودند که معماری ایران را باشکوه و زیبا کردند.

معماری در ایران سبک‌های مختلفی را تجربه کرد. پارسی، پیش پارسی، مادی، پارتی و معماری‌های خاص دوره‌های هخامنشیان، سلوکیان و ساسانیان از شیوه‌ها و سبک‌های متنوع معماری پیش از ظهور اسلام در ایران بودند. پس از اسلام نیز سبک‌های خراسانی، رازی، اصفهانی و آذری بخش مهمی از معماری را شامل می‌شدند.

ادامه نوشته را در ادامه مطلب دنبال كنيد

ادامه نوشته

كورش بزرگ

کوروش کبیر بزرگ مرد تاریخ ایران زمین و از جمله نوادری که تاریخ جهان به خود دیده است . انسانی والا و ابرمردی بی همتا که می توان گفت نام ایران با وجود او ایران شد و از بنیانی که او بنا نهاد برای هزاران سال ملتی واحد از اقوام آریایی واقع در فلات ایران شکل گرفت که طی قرنها تمام تمدن ها و قدرتهای کوچک و بزرگ را تحت شعاع خود قرار داد و هویت ایرانی متشکل از مادهای آذربایجان و کردستان و پارسهای جنوب و پارتهای شرق ایران زمین که ملت واحد ایران را تشکیل دادند و تاریخ چندین هزار ساله خود را دوشادوش یکدیگر و در کنار یکدیگر رقم زدند به همراه هم از این خاک و هویت دفاع کردند و با افتخار ایرانی بودن خود را به جهانیان اعلام نمودند . پارسی ها که وی آنها را از گمنامی به افتخار رسانید وی را پدر خواندند. یونانیها که وی آنها را در سواحل آسیای صغیر مقهور قدرت خویش ساخت با وجود نفرتی که غالبا به ایرانیها نشان می دادند در وی به چشم یک فرمانروای آرمانی نگریستند و یهود که وی آنها را جهت اجرای آیین و بنای معبد آزاد گذاشت ؛ وی را همچون مسیح  تلقی کردند آنچه که در مورد او جای تردید نمی گذارد این است که لیاقت نظامی و سیاسی فوق العاده در وجود وی  با چنان انسانیت و مروتی در آمیخته بود که در تاریخ پادشاهان شرقی پدیده ای به کلی تازه به شمار می آمد. احوال او بدون شک از بعضی جهات یاد آور فاتحانی چون اسکندر و ناپلئون نیز هست اما قیاس وی با آنها درست نیست. چون هر چند وی نیز مانند انها سالها از گردونه جنگی خویش پایین نیامد اما جنگ و بوی خون او را بر خلاف دیگر فاتحان مست و مغرور نکرد بر خلاف آنها هر بار که حریفی از پای در می افکند مثل یک شهسوار جوانمرد دستش را دراز می کرد و حریف افتاده را از خاک بر می گرفت .احترام او به عقاید دینی عاقلانه ترین و زیرکانه ترین سیاستی بود که در چنان دنیایی به او اجازه داد تا اقوام مختلف متمدن و نیمه وحشی را بدون مشکلی در کنار هم اداره کند و آنها کنار هم بیاسایند و در سرزمین او ضعیفان در سایه اقتدارش در آرامش زندگی كنند. اینگونه بود که کوروش ؛کوروش بزرگ شد .در تاریخ جهان سرداران و شاهان فاتح بسیاری ظهور کردند که جز نفرت و نام بد از خود بجا نگذاشتند اما چرا بعد از گذشت  ۲۵۰۰سال باید از طرف جامعه جهانی ۲۹ اکتبر به نام روز جهانی کوروش بزرگ نامگذاری شود؟ چرا روز جهانی اسکندر و چنگیز یا هیتلر را نداریم!  آری دوستان گرامی نیاکان ما اینچنین بودند و برگهای زرین تاریخ ایران زمین را رقم زدند ما نیز از همان خون و تباریم ودر همان خاکی زندگی می کنیم  که آنها زندگی می کردند.بیایید نامشان را پاس بداریم و راه آنان را دپیش گیریم.

عكس هفته58

پیاده آمدم آقا

 

پیاده آمدم آقا

 

من از دیار دلیران ، پیاده آمدم آقا        به پاس خون شهیدان ، پیاده آمدم آقا

به یاد مادر و بابا ، و یاد جمله عزیزان       من از شمال و ز ایران،  پیاده آمدم آقا

 

به لطف خالق یزدان، پیاده آمدم آقا        به عشق شاه شهیدان، پیاده آمدم آقا

به یاد ناله زینب ، و اشک دیده طفلان         ببین دو دیده گریان ، پیاده آمدم آقا

 

برای دیدن رویت، پیاده آمدم آقا           به عشق خیمه و کویت، پیاده آمدم آقا

تویی جراغ هدایت ، منم که گمراهم      به روشنائی و سویت ، پیاده آمدم آقا

 

به سوی تربت پاکت ، پیاده آمدم آقا           برای سجده به خاکت ، پیاده آمدم آقا

به بوی پیرهن یوسف ، که تکه از جور است     به یاد جامه چاکت ، پیاده آمدم آقا

 

طواف قبر تو خواهم ، پیاده آمدم آقا         ز حق صبر تو خواهم ، پیاده آمدم آقا

به دشت خشک و بیابان ، دریغ یک قطره       که آب ابر تو خواهم ، پیاده آمدم آقا

 

به یاد ساقی عطشان ، پیاده آمدم آقا       برای یاری طفلان ، پیاده آمدم آقا

برای درک مصیبت ، در این دیار عطش      به روی خار مغیلان ، پیاده آمدم آقا

 

امید دیدن عباس ، پیاده آمدم آقا               به بوسیدن عباس ، پیاده آمدم آقا

جهان و عطر و گلابش ، به نزد من هیچ است    به بوییدن عباس ، پیاده آمدم آقا

 

ببین چگونه پریشان ، پیاده آمدم آقا     مثال "عاشق "حیران ، پیاده آمدم آقا

مزار پاک تو مولا، مقام ساقی  طفلان      میان گنبد شاهان ، پیاده آمدم آقا

 

سیدنقی عزیزی

25/8/1395

به مناسبت آغاز حرکت کاروان پیاده روی ازبعین

 

مراسم تشییع دکتر میر نقی موسوی

 

http://s8.picofile.com/file/8271892818/IMG_1481.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271892842/IMG_1482.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271892876/IMG_1506.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8271892918/IMG_1510.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271892950/IMG_1516.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8271892984/IMG_1523.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893000/IMG_1554.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893034/IMG_1557.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893076/IMG_1579.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893084/IMG_1580.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893100/IMG_1589.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893176/IMG_1595.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8271893200/IMG_1607.jpg

 

http://s8.picofile.com/file/8271893234/IMG_1642.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8271893276/IMG_1665.jpg

 

http://s9.picofile.com/file/8271893334/IMG_1684.jpg

....

دوستان گرامی برای پوشش خبری مناسب از مراسم تشییع دکتر موسوی از شما خواهشمندیم تا عکس های گرفته شده از مراسم را به ایمیل زیر یا به شماره همراه اینجانب به صورت تلگرام ارسال نمایید تا در وبلاگ قرار داده شود.

mehdi_1369_2012@yahoo.com

09372673020

دکتر موسوی


مراسم تشییع شادروان دکتر میر نقی موسوی امروز چهارشنبه ۲۸ مهر ماه در صحن آزادی بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و مراسم وداع با پیکر آن مرحوم ساعت ۹ صبح ، با حضور اعضاء هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) برگزار شد و در روز پنج شنبه در ساعت 8 صبح از منزل پدری آن مرحوم واقع در روستای شهید آباد برگزار میگردد.و پیکر پاک آن مرحوم در قطعه مفاخر بهشت فاطمه بهشهر تدفین میشود.

شادروان دکتر میر نقی موسوی فلوشیپ ویتره و رتین متخصص چشم پزشکی از سال ۱۳۷۷ مدیر گروه چشم پزشکی و از سال ۱۳۸۱ ریاست بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) را برعهده داشته است.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور آموزشی و رییس انجمن چشم پزشکان خراسان از دیگر مسئولیت های این استاد فقید بوده است.
عضو کمیته تخصصی هیئت ممیزه دانشگاه ،عضو مشاور در کمیته منتخب پایان نامه های دانشکده پزشکی ،مسئول برنامه ریزی امور آموزشی کارآموزان و کارورزان بیمارستان امام رضا(ع) ،مسئول برنامه ریزی امور آموزشی دستیاران بخش چشم بیمارستان امام رضا(ع) عضو کمیته ثبت عوارض داروها در استان خراسان، عضو کمیته آموزشی پژوهشی بیمارستان امام رضا(ع) ،کارشناس علمی در رسیدگی به پرونده شکایات در هیئت بدوی انتظامی سازمان نظام پزشکی خراسان ،از جمله خدمات دکتر موسوی بوده است.
انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی متعدد و آموزش گروه های مختلف دانشجویان از دیگر خدمات دکتر میر نقی موسوی در دوران خدمتش بوده است. و در نهایت پس از ۵۸ سال تلاش ارزنده و پس از یک دوره بیماری به لقای حق شتافت.

پیام تسلیت وزیر بهداشت به جامعه چشم پزشکی کشور
در پی درگذشت دکتر میرنقی موسوی؛ استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر هاشمی در پیامی این ضایعه را به خانواده ایشان و جامعه چشم پزشکی کشور تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون

ناباورانه خبر درگذشت دوست و همکار گران‌قدر دکتر میرنقی موسوی، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد را شنیدم.
این ضایعه را به خانواده ایشان، تمامی همکاران، دانشگاهیان و به‌ویژه جامعه چشم پزشکی کشور تسلیت می‌گویم و از پروردگار منّان، رحمت و مغفرت برای آن مرحوم و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می‌نمایم.

دکتر سید حسن هاشمی
 

دکتر قاسم جان بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران  به مناسبت درگذشت استاد گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر میرنقی موسوی که از مفاخر استان مازندران به شمار می رفت پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد :

 

هوالباقی

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد فرهیخته دانشگاه جناب آقای میرنقی موسوی  موجب تأثر و تألم عمیق اینجانب گردید.

آن مرحوم که از مفاخر استان مازندران بود ، سال‌های متمادی عمر خود را در تعلیم و پرورش دانشجویان سپری و با عشق و اخلاص، خدمات ارزشمندی را به میهن اسلامی ارائه نمود. اینجانب درگذشت این استاد ارجمند را به بازماندگان ایشان، اساتید، دانشجویان و مردم شریف مازندران  تسلیت عرض می نمایم و از خداوند سبحان برای آن مرحوم غفران و رحمت و برای بازماندگان گرامی شان صبر و اجر مسئلت  دارم. روحشان شاد.

 

دکتر قاسم جان بابایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران

انا لله و انا الیه راجعون

Image result for ‫دکتر میرنقی موسوی‬‎

 

با کمال تأسف باخبر شدیم جناب آقای دکتر میر نقی موسوی تروجنی برادر شهید جاوید الاثر سید عسگری موسوی دار فانی را وداع گفت. این مصیبت بزرگ را به  خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماییم و  از خداوند متعال برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم.